Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпросче за Алфа 156 - моля за помощ и съвети

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

отностно колеги с въпроса за лампите,теса еднакви по цялото табло и се сменят лесно,само тези на врътките на климатроника са посложни щот трябва дасе запоява мисля.та така отиваш в някои авточасти с една крушка и купуваш няколко и сменяш сам,аз така направих.
    Успех.
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

отностно колеги с въпроса за лампите,теса еднакви по цялото табло и се сменят лесно,само тези на врътките на климатроника са посложни щот трябва дасе запоява мисля.та така отиваш в някои авточасти с една крушка и купуваш няколко и сменяш сам,аз така направих.
      Успех.

Comment

Успех.

Comment

Мойта ламбда ми излезна 130 лв.Някаква на FIAT беше доколкото си спомням.
          Това беше преди 5 месеца.Сервиза се намира на бул.Европа малко преди околовръстното при Люлин,точно срещу ШЕЛ.
          Алфа Ромео 156 1.8 TS 16v.'98

Comment

Успех.

Comment

!!!

Благодарско на всички Ви!!!

Comment

sorry за 4-те мнения номи даваше някаква обща грешка и аз си мислех че нее пуснати съобщението.благодаря

Comment

Някой да знае какви са точно крушките за бензиномера? Вчера и на мен ми изгоря, ебаси

Скоро сменявах крушки на оборотомера и във Вантотрейд са ми сложили без цокъл на цена 40-50 ст. Поне така пише във фактурата. Обаждах се в Алекс Ауто и ми разправят, че само с мостра при тях, т.е. да им отнеса старата и да се преценява на място каква да слагам

В ePer са дадени 4 вида, като там са посочени цени от 6 до 15 лв. Егати и крушките ...

Comment

Смених крушките. Сваля се цялата централна конзола и си е бая занимавка. Обаче тая кола вече се подиграва с мене. Тамън затворих всичко, проверих, че работи и накрая изгореха и крушките на врътката за климатика и на другата крайна врътка. Засега свети само централната врътка.

От 2 месеца все нещо има да се прави по тая кола. Като смених крушките на бензиномера си помислих, че вече нямам какво да правя по нея ... да, ама не! Решила е постоянно да ме държи във форма.

Не съм правил снимки каква е процедурата, но така или иначе трябва да разглобявам пак и ще гледам за другия път да направя. Специално на бензиномера, часовника и уреда за температурата смяната на крушките е лесна, разбира се, след като се разглоби таблото

Comment

значе за лампда сондата моята е универсална на бош кам 170 лв маи беше!и при мен го имаше един такав зверски разход!но след като смених нея термустата и термодатчика сега вси4ко е ок!а за скарцането щом няма тропане наи вероятно е от някои тампон но за това тр да разбереш кои точно!и при мен има скарцане само че от дясно и е от горния носач!но не ми препорачват да ги сменям че уж новите нямало хич да ме изкарат кои ги слуша де!сменени са с марка birth по 13 лв единия е настана тишина!успех с колата
                      alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

Хаха ... оправих си проблема с крушките на врътките. Чукнах с пръст двете врътки по един път и светнаха!

Тъкмо бях тръгнал да купувам оригинални крушки, които са на цена по 22 лв.!

Изглежда днес, като съм разглобявал съм разместил нещичко Е сега всичко е наред, а и ми е доста забавно след случката

Comment

Крушки за врътките на климатроника има на "симеон" в едно магазинче за аксесоари по 1.50 лв са и аз се изненадах ама ги намерих. Мислех че и аз ще запоявам, защото 22 лв за крушка няма да дам. Много често при смяна на една или две крушки горят други и при мен стана така.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

каде точно се намира?
                            Alfa Romeo 156 2000 TS 155k.s.

Comment

какво ви е мнението за 1,9 JTD
                              2000 г. 1,8 TS

Comment

Първоначално публикувано от El parjelinio
                                какво ви е мнението за 1,9 JTD
                                Че за литър на 100 "пестене" е по-добре да си вземеш 2.4. Щото пестенето от нафта е по-скъпо от пестенето от удоволствие.
                                Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                                Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                                Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                                Alfa Romeo 146 ti

Comment

Working...
                                X